Blog

Cea mai buna prastie

Cea mai buna prastie este aceea care isi atinge scopul pentru care a fost luata: cadou, distractie, vanatoare, dispersare stoluri zburatoare, dispersare ciobanesti care te ataca cand tu mergi linistit perpedes sau pe bicicleta, ca omul, pe poteci impadurite si iti vezi linistit de viata ta si te bucuri de comuniunea cu universul …

VEZI CE PRASTIE TI SE POTRIVESTE

Poti sa iti cumperi o prastie gata facuta de la noi sau poti sa iti cumperi benzi de la noi sa iti faci tu prastia. (Important este sa cumperi ceva de la noi, sper ca ai retinut ideea.)

Daca iei prastia cadou pentru un barbat, sa stii ca el se va bucura foarte mult, ca un copil. Si tu te vei bucura de bucuria lui. Asta inseamna ca produsul achizitionat si-a atins scopul. Bonus, prastiile de la noi functioneaza, asta inseamna un plus de bucurie la fiecare concurs de tras cu prastia cu prietenii. ( Prieteni care dupa aceea vor dori si ei sa cumpere o prastie de la noi, foarte important. )

Schimbarea benzilor se face foarte rapid si simplu. De asemenea benzile stabilesc o legatura puternica intre arma in sine si bila. Aceeasi legatura stransa o puteti gasi la partenerii nostri cadouribarbati.ro care va vor oferi servicii si produse de inalta calitate.

BENZI PRASTIE

Nu voi trata capitolul vanatoare cu prastia pentru ca eu personal militez pentru tir sportiv recreativ.

Totusi, daca te pricepi sa manuiesti prastia, exersand fie si pe cutii de conserve goale, vei fi capabil sa asiguri si o masa familiei, in caz de nevoie. Diferenta este ca vanatul se comporta diferit si vei avea nevoie sa faci doua schimbari: discretie si sange rece. Trebuie sa te misti discret si trebuie sa iti mentii un foarte bun autocontrol. Daca inima o sa bata navalnic si mana o sa iti tremure, o sa te miri cum de nimereai conserva, dar vanatul nu.

Imagineaza-ti ca vanatul este tinta aceea pe care o nimereai, este sfatul unui vanator rus, care nimerea vrabiile usor, dar nu putea sa nimereasca cocosii de munte, muuult mai mari, pentru ca era impresionat de frumusetea si maiestatea lor. Daca e nevoie fa asta, nu lua mai mult decat iti trebuie, nu o fa din placerea de a omora, nu o fa in perioadele de reproducere, fa-o numai daca e nevoie. Fii intelept.