DETALII PRINVIND PROCESAREA COMENZILOR

INTREBARI FRECVENTE

Pozele si descrierea prastiei sunt fidele cu realitatea si te ajuta sa iti formezi o parere completa despre prastia pe care o vei primi.

Pot exista totusi foarte mici diferente, de exemplu culoarea benzilor montate pe prastie, care nu schimba cu nimic calitatea produsului.

Fiecare model de prastie este atent lucrat si trece printr-o etapa finala de examinare si testare chiar inainte sa iti fie livrata.

Benzile elastice sunt considerate consumabile, numai cadrul prastiei beneficiaza de garantia standard de 24 de luni. Montam tot timpul cele mai bune benzi de latex si te sfatuim sa iti cumperi rezerve.

Orice produs se poate returna in termenul legal de 14 zile.

Trebuie sa ne comunici pe emailul prastiiprofesionale@gmail.com intentia de a returna produsul si contul tau bancar. Returnarea produsului neutilizat este in sarcina clientului. In momentul receptionarii si confirmarii integritatii produsului, iti vom vira suma pe care ai achitat-o la achizitionare.

Produsele cu „stoc epuizat” vor fi disponibile in circa doua saptamani, in mod normal.

Puteti achita inainte cu cardul. Comanda va fi trimisa conform indicatiilor Dvs.

Ne puteti contacta telefonic pentru a stabili toate detaliile sau ne puteti scrie o „Nota” in momentul completarii formularului de comanda.

PRASTII PROFESIONALE SRL

Bacau, Str. Aviatorilor Nr.1
Nr. Reg. Com.: J04/670/2016
Cod fiscal: 36082192

Telefon/Whatsapp: 0723 009 602